LES ULLERES DE TIR FABRICADES ALS ESTATS UNITS, DECOT HY-WYD, HAN ESTAT UTILITZADES PELS MILLORS TIRADORS DE TOT EL MÓN DURANT DÈCADES, ARA JA ESTAN DISPONIBLES EN ESPANYA.
PER A LA SEVA IMPORTACIÓ HEM TRIAT EL MODEL Hy-Wyd Hy-lo QUE ÉS EL MILLOR DE LA GAMMA QUE DECOT HY-WYD OFEREIX, TAMBÉ ÉS ORIGINAL DECOT EL VIDRE COLOR ROSA CLAR IDEAL PER A DIES O FONS AMB MOLTA LLUM, FONS CALCARIS IBLANCS, REBERBERACIONS, TAMBÉ MOLT ADEQUAT PER A PLAT NEGRE O FINS I TOT PER AL TIR DE COLOM .
TAMBÉ INCORPOREM EL CRISTALL TRANSPARENT PER A QUAN NO VULGUEM UTILITZAR CAP TIPUS DE FILTRE, ÉS IMPRESCINDIBLE DUR ELS ULLS PROTEGITS QUAN DISPAREM, PÓLVORA MAL CREMADA, POLS, AIRE, etc.
EN ELS DOS CASOS DE FILTRE PODEU OBSERVAR QUE ES TRACTA DE TONS CLARS JA QUE ESTÀ DEMOSTRAT CIENTÍFICAMENT QUE QUALSEVOL TIPUS DE FILTRE DISMINUEIX, ENCARA QUE NO HO PERCEBEM, LA VELOCITAT DE RESPOSTA SOBRE QUALSEVOL BLANC MÒBIL, AIXÍ QUE COM MÉS FOSC SIGUI EL FILTRE MÉS S'ACCENTUA AQUEST PROBLEMA.

 


ESGOTAT

 


ESGOTAT

LLIBRE DE JOSEP BLADAS

TIRO EXPERIENCIA-TODO PLATO/FOSO

L'Argot, Imprescindible per a començar,Les Modalitats, Postures i Encaraments, La Guàrdia o Espera, L'Escopeta, La munició, L'Entrenament (Iniciació),En la Pista i en el Camp de Tir,Preparació Física i Alimentació, Planificació de la Temporada (Entrenament i Competició), El Cervell

Classes y cursos de tir al plat per tots els nivells individuals i per grups, Alta competició, Perfeccionament, Iniciació. AQUÍ

 


 

 

 


 
 
 
© Josep Bladas. Tots els drets reservats